Raudfjellet. Bildet er en illustrasjon som vil avvike fra virkelig miljø og omgivelser.
Stavåvegen, 7340 OPPDAL

Prosjektert Raudfjellet på stor tomt ved skiløype og 10 minutter unna alpinbakken. Under to timer kjøretur fra Trondheim

Pris

kr 2 545 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    65 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Stavåvegen
7340 OPPDAL

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Eiendommen ligger i Stavåløkkja, på en stor og solrik tomt ved inngangen til populære Grytdalen, med utsikt til Kinnpiken, Dovreplattået og Allmannberget. Under to timer kjøretur fra Trondheim.

Spenn på skiene ved tomten og nyt milevis med preparerte skispor innover i Grytdalen. Foretrekker du alpinbakken, så er den kun 10 minutter unna i bil.
Oppdal sentrum som også ligger få minutter unna hytten, kan by på butikker, servicetilbud og kulturelle innslag. Med hytte i Stavåløkkja, så kan den nytes som en helårs-destinasjon, med turer i skisko eller tursko, i kano eller badebukse, på kafe eller i gondol, på moskussafari eller kunstutstilling, fiske eller jakt osv, osv. Oppdal er allsidig.

www.oppdal.com

Om boligen

Raudfjellet er en moderne hytte i et tidsriktig design. Her er det lagt vekt på smarte løsninger som sikrer plass til hele familien i denne 65 kvadratmeter store hytta. Hytta består av både 3 soverom, bad/vaskerom samt en veldig hyggelig kjøkken- og stueløsning. Hytta har også en praktisk, utvendig bod - perfekt for den aktive familien. Raudfjellet har store vinduer som både slipper mye lys inn og som gir deg god kontakt med naturen utenfor.

Innhold

Hytten leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt tomt 5, rørlegger, elektrikerleveranse og kjøkken, iht. leveransebeskrivelser/romskjema.
Grunnarbeid og betong kommer i tillegg.

Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med plassering av hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer tomtekostnad på kr 800.000,- .Grunnarbeid, betongplate og byggestrøm kommer i tillegg.

Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Overflater:
Innvendige vegger, tak og gulv:
Som standard leveres ubehandlet furupanel på vegg og i himling. Himling skygge skrå, 14x145 på vegger. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 3-stavs eikeparkett på tørre rom. Flis i vindfang, bad/vask/wc. Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse.
Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter.

Dører og vinduer:
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør. Innvendige leveres hvitmalte heltre dører. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Utvendig kledning:
Grunnet utvendig kledning. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg.

Kjøkken:
Det er inkludert kjøkken fra Sigdal.

Bad:
På baderom leveres baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin. Vegger leveres med Trespo baderomspanel på bad/vask. Fliser kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 20 x 20 cm fliser. I himling leveres ubehandlet furupanel. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg.

Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400:2014. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektriske vifter fra bad, bad/vask/WC. Ventiler i øvrige rom.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifter på bad/WC/vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Ildsted- Schiedel Sirius 1 peisovn med glass i front. Svartlakkert stålpipe.
Varmekabler på bad/vask og vindfang.

Forbehold:
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift er ikke inkludert i prisen. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og komplett økonomisk plan.skrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

1. etasje:
3 soverom, bad/vaskerom, kjøkken, stue, bod

Adkomst

Ta utgangspunkt i Oppdal sentrum, kjør nordover på E6, etter ca 5,4 km ta til venstre inn gamle kongevei, skiltet Bjørklia, følge denne ca 1 km til du kommer til et T kryss, ta så til høyre, følge denne ca 1,4 km, du får da Stavåvegen til venstre, det står skilt ved avkjøringen.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim