Tomter

Det er mange gode grunner til å skille ut en tomt fra hagen din, her er 3 av dem: 

  1. Rask vei til økonomisk gevinst
  2. Mindre plen å klippe
  3. Lite jobb for deg - BoligPartner kan hjelpe deg med alle søknadspapirer

Mange familier ønsker å bygge nytt hus. Nå søker vi etter tomter til dem. Har du en ledig tomt? Eller kanskje du vurderer å skille ut en del av din eiendom? Ta kontakt med oss. Vi kan gi deg en gratis verdivurdering av tomten din - helt uforpliktende. Selger du tomten, ja da går pengene for tomtesalget direkte til deg. 

Kontakt meg for en gratis verdivurdering
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

GRATIS VERDIVURDERING

Vi kjenner boligmarkedet i ditt område og deler gjerne vår kompetanse og erfaring med deg. Ta kontakt med oss, så kan vi ta gi deg en gratis verdivurdering av din tomt. BoligPartner har til en hver tid veldig mange boligkunder som er på tomtejakt. Derfor kan vi raskt skaffe deg en kjøper på tomten.

VI ORDNER ALLE PAPIRENE

Ved å inngå opsjonsavtale med oss (du gir oss da rett til å bygge på tomten), bistår vi deg med alle nødvendige formaliteter vedr. et tomtesalg. Vi ordner med fradelingssøknad, nabovarsler og våre arkitekter utarbeider en situasjonsplan. BoligPartner følger opp saken mot kommunen. Videre gjennomføres en delingsforretning hvor vi bistår sammen med kommunen. I tillegg fyller vi ut salgsdokumenter slik at du enkelt kan selge tomten direkte til vår kunde. Når kommunen har ferdigbehandlet saken, fyller vi ut nødvendige dokumenter for salg og overskjøting av tomten til kjøper. Du får pengene for tomtesalget og vår kunde får bygget nytt BoligPartner-hus. En opsjonsavtale med oss vil gjelde for en avtalt tidsperiode

EN PROFESJONELL PARTNER

Vurderer du å selge en del av din eiendom? Ta kontakt med BoligPartner - vi står klare til å være din profesjonelle rådgiver. På våre kontorer møter du erfarne ansatte som ønsker å gi deg råd og veiledning om fradeling og tomtesalg. I tillegg har BoligPartner landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert ved hovedkontoret på Hamar.

REALISER DINE DRØMMER

Ved å skille ut en bit/del av hagen din, kan du få mer fritid med mindre hagearbeid og ekstra penger til å realisere dine drømmer. Pengene for tomtesalget går direkte til deg. BoligPartner har ingen fortjeneste ved salg av tomten, men vår kunde får en tomt å bygge et BoligPartner-hus på.

Kontakt meg for en gratis verdivurdering
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Bygde nytt hus i egen hage

Ved å skille ut en del av hagen sin, kunne Olav og Anne Slettnes bygge seg et helt nytt hus på gratis tomt. Deretter var det bare å selge gamlehuset og flytte møblene sine over til sitt nye, moderne hjem.